En personlig present

Strumpor är tråkiga, en slips har mannen redan fått, barnen har tröttnat på sällskapsspel och brudparet har troligtvis både en och en annan mixer hemma. Att få till en bra present är inte alltid så lätt som man tror och ännu svårare är det till någon man redan har köpt åt flera gånger om. Det är inte ovanligt att fantasin tryter precis i samband med en födelsedag eller annan tillställning som kräver en gåva. Inte nog med att gåvan ska vara minnesvärd och fin, så är det många som uppskattar en mer personlig present.

En av de bästa lösningar till en mer personlig present är att använda sig av fotografier. Det kan antingen vara fotografier på personen i fråga eller foton på er två tillsammans. Det finns mängder med olika saker du kan göra med något så enkelt som bilder, varför inte trycka upp bilden på en snygg canvas eller skapa en fotobok med alla era minnen tillsammans.

Det som är så bra med denna typ av present är att du har så mycket valmöjligheter. Fotografier kan tryckas på allt från brickor, muggar, kalendrar eller t.ex. tröjor. Du kan med andra ord själv bestämma underlaget för presenten, men sedan sätta personlig prägel på den genom ett vackert fotografi.

Som tidigare nämnt är valmöjligheterna många. Detta gäller inte bara när du ska välja vad du ska ha dina fotografier till, utan även när det kommer till design. Använder du dig t.ex. av en fotobok kan du själv bestämma färg och form och även lägga till text om så skulle önskas. Det går att skapa böcker för alla tillfällen, t.ex. inför ett dop eller från en semester tillsammans med vänner och familj. Vill du göra en fotobok till brudparet så satsa på bilder från parets tid tillsammans. Har du inga egna bilder kan du med största sannolikhet hitta några från dina vänners sociala medier eller från föräldrar till paret.