Bilder på tröjor

Det kanske inte är det mest moderiktiga man kan tänka sig, men fotografier på tröjor kan faktiskt bli riktigt snyggt om man gör det på rätt sätt. Innan man trycker ett fotografi på en tröja är det viktigt att tänka på vad man vill att tröjan ska symbolisera och vem tröjan ska sitta på. Ska man ge bort tröjan i present tröjan och vill att den flitigt ska användas kan det vara bra att anpassa fotografiet efter mottagarens intresse. En bild på mormor och morfar kanske inte kommer till så stor användning för det 15-åriga barnbarnet.

Att trycka ett fotografi på en tröja är mycket enkelt och det finns flera olika webbutiker och shoppar online som man kan vända sig till för att få hjälp. Det viktigaste här är att man väljer en bild som är så klar och tydlig som möjligt. Bilden ska i majoriteten av fall förstoras för att bli ordentligt synlig och om bilden redan har en dålig skärpa är risken att man får ett resultat som man inte är nöjd med. På fotobutiker online som erbjuder tjänsten brukar man själv kunna välja om trycket ska vara i färg eller inte eller om man t.ex. vill ha något snyggt filter på bilden. För att slippa skarpa kanter mellan tyg och fotografi kan man med fördel använda sig av ett filter som mjukar ut kanterna och får dessa att smälta ihop med bakgrundsfärgen på plagget.

Hur mycket ett fotografi på en tröja kan kosta beror på vilken sajt man vänder sig till och hur invecklad process man vill ha. Vill man ha många tilläggstjänster eller t.ex. dekaler i samband med sitt fotografi kommer kostnaderna naturligtvis bli högre. Detsamma gäller för den som vill ha någon text under bilden, till skillnad från den som enbart vill använda sig av fotografiet.